E4 Portaal
Laatste nieuws
Sun 08 Apr
Verslag 7 april

Deze dag was ONT uit Opeinde onze tegenstander. Ze hadden ongeveer evenveel punten, dus het beloofde...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Sun 08 Apr, 20:57

Door: Rene Fransen

Deze dag was ONT uit Opeinde onze tegenstander. Ze hadden ongeveer evenveel punten, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Omdat we één speler te weinig hadden, kregen we Maikel en Robert van de E3, die net klaar waren en dus al een hele wedstrijd in de benen hadden.

De opening van de wedstrijd was voor ONR. We speelden fel, en de Friezen werden achteruit gedrukt. Maikel liet zien dat hij een echte spits is: hij trapte er al snel twee in. Toch bleef ONT gevaarlijk, vooral omdat ze een snelle voorhoede hadden. Een uitval zorgde voor de ‘aansluitingstreffer’, en even later vloog een afstandsschot onhoudbaar over keeper Wim. Gelijk! De voorhoede kreeg nog een paar mooie kansen, Robert schoot van afstand op de paal, Samuel kon vlak voor de goal nét zijn schoen niet tegen de bal krijgen, en zo gingen we met 2-2 de kleedkamer in voor de rust.

De tweede helft was ONR weer veelvuldig in de aanval. Scoren bleef lastig tegen de stug verdedigende ONT’ers. Larissa rende onvermoeibaar heen en weer, en kwam regelmatig dreigend in de buurt van het ONT-doel. Luuk – die bijna iedere wedstrijd weet te scoren – was ook weer dicht bij een goal, maar uiteindelijk was het weer Maikel die het net wist te vinden, tot twee keer toe zelfs.

Op felheid werd de tegenstander steeds verslagen. Deen liep met Samuel lekker te storen op het middenveld, de laatste minuten werden ze daarbij goed geholpen door Yusuf. Kevin smoorde de meeste aanvallen nog voordat ze in de buurt van het doel kwamen. Alleen tegen het einde kwam ONT voor Wim te staan, die kordaat voor de aanstormende spits sprong het schot blokte.

De einduitslag was 4-2, een verdiende overwinning. Allemaal bedankt voor jullie inzet, vooral invallers Maikel en Robert!